21.04.2016

kl. 20:16

BLOGGPAUSE.

Blir en liten bloggpause, føler ikke helt for og blogge :-P Såååå jaaaaaa XD

19.04.2016

kl. 18:47

Tirsdag treningsdag.

Hei dere :-) i dag har jeg faktisk meldt meg på treningssenter i sprek å blid ;-) Vil jo komme meg ut og komme meg i form og nå som jeg har økonomi til treningssenter som e megadyrt bestemte jeg meg for og prøve en måned siden jeg syns ikke å gå turer er nok å jeg liker treningsapparater :-) jeg gikk dit med søstra mi trente fra halv 12 ca til kvart over 12 startet det sånn men neste skal være litt mer siden jeg som er nybegynner på det skal starte litt sånn en time først så se videre om jeg vil trene mer enn det men jeg syns de va koslig selv om det var tungt heldigvis blir jeg fort grei igjen etter å ha vært sliten i ett min ;-)

Gleder meg te fremover alt handler jo om at jeg kommer meg mer ut i hverdagene siden jeg er jo bare på ett senter å venter på buss tebake så er bedre med trening som ett alternativ :-) har vært en Fin dag. Så vi rakk jo ett bussen hjem igjen å i 5tiden skulle maya vår kanadiske minigris te dyrlegen å få vaksine. Jeg ble med siden da gikk dagen fortere. Er greit å være med på ting når man har sjangs. Videre etter det når jeg kom hjem gjorde jeg husarbeid nå slapper jeg av etter en lang dag :-) Så ja blogges :-)

18.04.2016

kl. 20:17

Ny uke nye muligheter.

Hei alle lesere ! I dag våknet jeg faktisk klokka 6 selv om jeg ikke skulle noe før klokka halv 11 haha. I det siste har jeg våknet kjempetidlig selv om jeg ikke skal noe liksom helt rart. Jaja idag var jeg turen innom senteret halv 11 :-) jeg kjøpte sen bursdagsgave te søstra mi som fyllte 17 år 13.april. Men like greit at ho får de ho ønsker seg som var en hatt. Jeg var også innom ark idag der fant jeg meg noe Faber castell fargeblyanter hadde alltid hatt lyst på de å det va 50% på de istedenfor 450kr kosta de 250kr nå som jeg hadde råd tok jeg de Hehe.

Så handlet jeg derreter å ble hentet av pappa siden han var hjemme. Haha. Så senere hjalp jeg lillesøstra mi med leksene å senere der igjen turen til Sartor igjen Haha da kjøpte jeg med Chromecast! Har alltid hatt lyst på det å hatt mange vurderinger om å kjøpe eller ikke kjøpe... Var med familien så Hehe. Så ja har vært litt av en frem og tebake dag. I morgen skal jeg trene på treningssenter med søstra mi siden hu har tid til å være med meg haha :-) så ja de va dagen min. Blogges

16.04.2016

kl. 22:01

Crazy cake!

Idag har det vært en solfylt dag. Først sto jeg opp klokka 9 fikk ikke sove mer haha. Så etter en time lagde jeg crazy cake oppskriften var fra det søte liv så om dere søker " crazy cake søte liv" på Google finner du oppskriften. Gjorde den om te glutenfri siden lillesøstera mi Marie ikke tåler mel. Så de var førstegang Jeg har laget en allergi vennlig kake å den ble kjempegod!

Smørsjokoladekrem å melisdryss te pynt. Det er den beste kaken jeg har laget syns jeg sjokoladekaken var så god at jeg skal lage den til andre spesielle anledninger. Så ble suksess bra jeg lagde en liten kake siden halve kaken ble spist XD siden me hadde pizza først så kake. Va jo familiebesøk va kjempekoselig :-) så ja bare nytet lørdagen.

Blogges i morgen

15.04.2016

kl. 10:01

Mine to kom i vestnytt!

For en uke siden ca skrev vestnytt at de ønsket bilder av katten med #vnkatt å de trakk noen tilfeldige katter med i avisen jeg var blandt de første av de over 100 som deltok på Instagram. Å kom med! Jeg trodde ikke at jeg kom med siden liksene var så langt nede. Jeg ble bare glad for at de to Kom i avisa idag :-)

Mine to katter ser seff opp det er de bilde som kom med :-)

14.04.2016

kl. 17:13

Torsdag!

Da var det torsdag snart tiden for helg igjen! Denne uken har gått sykt fort å jeg har letet etter gode sko denne uken endelig fant jeg ett parr jeg virkelig likte! De kosta 800kr på halland eurosko :) kosta egentlig over 1000kr men det va ja Wohoo jeg va heldig. Dagen har gått sakte men jeg har heldigvis noe og gjøre :) så dagens blogginnlegg fra meg

13.04.2016

kl. 13:29

Finally HE CAN!!!

Gladnyhet idag! Jeg var jo hos dyrlegen klokka 11. Idag :-o på en kontrollsjekk på og se om den potesåret har blitt bedre Yess det hadde den :-D så no får han lov til å være ute med broren sin PS å leke ha det gøy :-)

11.04.2016

kl. 17:47

Ny uke, nye muligheter!

Heisann alle lesere der ute! Da var det en ny uke wow!

Idag våknet jeg klokka 10.00 gikk med engang ut for å sjekke posten ;-) dekselet til iPod-en min Var enda ikke kommet :-( den kommer i løpet av uka Hehe. Ja! Idag venta jeg bare te klokka ble halv 1 siden da ble jeg kjørt til ett møte av onkelen min Rune. Me hadde en hyggelig samtale på veien som alltid. :-) så møtet jeg tante oddny på møtet siden jeg skulle på møte med hun og andre for og "snakke om hva jeg gjør nå" jeg har ett flott liv. Bare det at jeg venter på jobb. Å selv om jeg bare har en aktivitet engang i uken jenteklubben betyr det ikke at jeg kjeder meg. Når jeg er hjemme. Så ja møtet varte i en time å siden jeg er med nav å de hjelper meg å finne jobb bare venter jeg på det enda. Vil ha en jobb kor ingen behandler meg som en liten unge Pga de vet at jeg har ett syndrom...

Ja videre idagen etter det besøkte jeg å tante oddny bestemora mi å på gamlesenteret spanderte tante oddny middag på meg nam! Pølse og potetstappe hadde de der! " jess no slapp jeg å lage middag " vi var der en liten halvtime siden jeg var sliten trøtt etter møte før vi dro hjemover handlet me så hjem kom ikke hjem før halv 4! Nå slapper jeg bare av litt husarbeid å fargelegging :-)

Så ja haha det var den starten på uken :-P haha. Så ja blogges skal nyte mandagen videre!

09.04.2016

kl. 19:35

Lørdag^^

Da var det lørdag^^ Å denne lørdagen har flydd av gårde som bare det! Liksom først var det en handletur som tok lang tid XD Så besøk til fetteren min å den gjengen på bursdagsbesøk ;-) å ja derretter vært med å henta kjæresten til lillesøstra mi siden jeg hadde så lite å gjør! dagen har gått megafort å er så lite å fortelle uansett^-^ haha. Så ja de har jeg gjort på XD 

08.04.2016

kl. 21:36

THE HUNTSMAN: WINTER'S WAR

I dag har jeg vært på kino og sett "THE HUNTSMAN: WINTER'S WAR" med Malene, Kamilla, Lisa å lillesøstra mi Marie ;-)

Filmen var veldig bra, en "annen" versjon av Snøhvit, men veldig vanlig som alle andre krigsfilmer^-^ 

(Lenge før den onde dronningen Ravenna (Charlize Theron) ble beseiret av Snow White, utspilte det seg en annen historie i de magiske kongerikene. Ravenna yngre søster Freya opplevde et grusomt svik, og forvandlet seg til den fryktede isdronningen. Hun hersket over et land langt borte, hvor hun trente en hær av jegere til å beskytte henne. En av disse var The Huntsman (Chris Hemsworth), som senere skulle bistå Snow White i kampen mot den onde stemoren. Han ble forvist fra Freyas rike etter å ha brutt hennes forbud om å forelske seg, og skiltes dermed fra sitt livs store kjærlighet, krigeren Sara (Jessica Chsastain). Fortellingen sluttet imidlertid ikke der. Isdronningens onde velde fortsatte etter at Ravenna var forvist tilbake inn i speilet. Freya vil gjerne også være i besittelse av speilets makt, og gjør alt hun kan for å få tak i det. Men Ravenna venter på å få slippe fri igjen. Sammen er de to søstrene ustoppelige, og det eneste håpet er at jegeren kan finne en måte å stoppe dem på før det er for sent.

Lånt i fra sfkino.) 

Var gøy på kino, men jeg er så bablete noen ganger at jeg bare glemmer og snakke lavt haha eller "Le lavt" Jeg lo høyt at de som satt forran husja på meg XD haha førstegang det har skjedd. XD

Jaja, filmen var ikke så spennende, men jeg elska efektene historien var grei å liksom de avslørte egentlig alt fra starten? Hvem som gjorde hva å ditt å datt... De gjorde de ikke så spennende siden man kjønnte hva som skjedde før det ble avslørt til den personen. :-P

jaja, var gøy på kino og verdt å ta turen til kino i dag haha. :-) Så ja. Byebye blogges i morgen.

08.04.2016

kl. 09:56

Fredag endelig!

Idag er deg fredag! Helg sykt kor fort tiden har gått hele uka har gått! Jeg har liksom ikke hatt blogglysten på to dager haha! E no sånn det e . I går farget jeg håret mit litt brunere helt alene førstegang jeg har gjort det alene faktisk .

Før var det lysere brun. Haha lillafargen vises litt ENda men den er Snart borte^^ Hehe.

Det går Bra med pewdiepie han er leken som bare deg å me bare venter på at det skal bli onsdag siden da skal han te dyrlegen å se kossn det går. :-)

Idag skal jeg på kino Hehe husker ikke helt ka den heter da den filmen skal på kino med malene, Kamilla å Lisa. Men først kommer Lisa te meg så tar me bussen i lag dit haha så ja venter på at tiden går fortere. Det var oppdateringen haha.

05.04.2016

kl. 19:54

Tøff dag for....

I dag var det en tøff dag for katten min Pewdiepie. Før påsken fikk han ett sår på bakpoten sin å de så veldig vondt ut for han... :-( Men jeg ventet til etter påsken med og se om jeg bare skal ta dyrlegen siden han har fått sår før å de har grodd igjen. I dag fikk jeg time hos dyrlegen å jeg ba de se på de såret. Det hadde blitt betennelse å de måtte rense og fikse det stakkar gutten min. :-( Jeg va glad for at jeg hadde gjort det selv om summen kom på 1880,- altså! Var verdt det ellers så hadde han måtte gå uten en fot så jeg er bare glad for at jeg gjorde det i tide før de var for sent. :-)


Selv om det bare er ett dyr er det ett liv å jeg vil at han skal leve lenge vil ikke miste han. Han bringer jo glede til hverdagen min :) Liksom jeg ble litt trist når jeg hørte de var betent men jeg ble glad for at de kunne fikse den :-) Han har vært skikkelig tøffing i dag, haha :-) Dyrlegen hadde glemt å ta en sånn plastikksprøytegreie ut fra poten som dere ser der de blåe på forran poten hans. Men heldigvis kunne me ta den ut selv og de gjorde vi :-) Neste uke skal jeg ta han på kontrollsjekk noe som jeg gleder meg til! Se om han er på bedringens vei :-) Han ser jo så nusselig ut på bilde bare "Mamma hva skjer nå?" XD haha. :-) Så ja. litt av en dag han var inne fra halv 11 - klokka 16.00 helt sykt stakkars tenker jeg at han må være der så lenge men bra jeg slipper å gå helt te byn da :-D det er jo det beste selv om det var dyrt. :-) Så no i denne uken skal han gå på antibiotika + smertestillende han er flink å spise tablettene selv så det  er jeg glad for . Etter jeg hadde hentet han og sett på han slappet jeg litt av hjemme å derretter besøkte mamma en stund siden hun hadde maset sånn på og besøke denne uken så like greit å hun skjønte jo at jeg ville hjem te pusen min når jeg var der en stund å jeg var sykt trøtt å sliten etter å ventet på sartor senter i fler timer :-o så no er jeg hjemme å bare nyter dagen videre å skal snart rense der han har blødd på poten kor me måtte ta ut den derre greia xD så ja :) det var dagens blogging ;-)
 

04.04.2016

kl. 20:26

Ny uke, Nye Muligheter!

Da var det kommet en ny uke! Liksom Første fulle uken i April! :-)

I dag har jeg faktisk vært i "ryddehumør" bare ja jeg får gjøre ditt og datt XD Denne uken kommer til og gå megafort.. ^-^ I dag var det kino med jenteklubben der ble de Kungfupanda. haha bra film da har sett de andre filmene :-)  så ja. ;-) I morgen skal jeg til dyrlegen igjen med pewdiepie som har en skade på bakpoten :-( Men håper de bare sier " de gror inn igjen" eller så må han opperere igjen stakkaren. Så på fredag skal jeg på kino igjen og se skrekkfilmen THE BOY. ;-) å på lørdag i besøk :-) hehe. Så er en del som skjer denne uken ja . :) Så ja ^_^ det var dagen i dag HAHAHAHA
 

02.04.2016

kl. 20:54

Lørdag.

Da var det blitt lørdag igjen. I dag har det vært en helt vanlig dag. Med rydding (Som alltid) er det noe små pirkearbeid. Fargelegging å handling og bare nyte resten av kvelden. 

Her er dagens fargelegging :-) 
Dagens Fargelegging.

Jeg er sånn sykt i fargehumør når jeg har kjempelite å gjøre XD
Så dette var lørdagen min :-)

02.04.2016

kl. 14:00

"Fredag"

Fredag, en vanlig dag. Neida! Haha jeg var så gira at jeg hadde lyst å ta turen te senteret selv om jeg på Torsdag nettopp hadde kommet hjem fra en tre dagers cruise var jeg enda på reisefot igjen! :-) Jeg prøvde og finne meg en ny headset i går sånn over ear, men de var bare svindyre de hadde ingenting te mitt budsjett " 400,- " Jeg fikk prøve de små men jeg syns de er så ukomfortable så jeg holder meg te de jeg har nå foreløpelig, jeg liker Koss sine de er sånne store ikke de vanlige små men annen type. Jeg hadde de, men de knakk har prøvd og limt de med "superlim" men det holder ikke, holder kun litt, men plutselig ryker de igjen. Så tørr ikke å kjøpe de engang til!  Så jeg holder meg til "apple & samsung" sine øreplugger XD Siden jeg ikke fant ny headset letet jeg videre etter lader til ipoden min sånn 3 M kabel, de lengste! :-) Jeg fant faktisk til 250,- på coop  de kjøpte jeg tror de varer en del i hvertfall. 

Jaja, så videre handlet jeg de vanelige "Mat" haha.

Jeg var på sartor fra klokka halv 11. - klokka halv 1. Tiden gikk megafort! Så ja, videre. Når jeg kom hjem lå jeg merke til at pewdiepie var forsatt leken etter kastreringen. :-) Det var så godt og se å at de såre han har på poten er bedre, men jeg skal ta han til dyrlegen neste uke se hva som egentlig feiler han. Å få kur og slikt blir bare morro for meg å ta han på bussen i buret sitt å få all oppmerksomheten haha. :-) Jaujau. Videre fredagskveld nytet jeg bare dagen. Så ja det var fredagen :)

 

Anne Britt Ekerhovd

Jeg er en positiv livlig jente! En av mine hobbyer er Maling og fotografering. VCFS <3

Søk i bloggen

Oversetter

Siste innlegg

Annonser


Bloggdesign

hits