30.08.2015

kl. 21:38

Dagen i dag, Søndag!

I dag jahuuuuuuu! Søndag snart ny uke nye MULIGHETER!
I dag våknet jeg som alltid alle våkner jo så jeg våknet! Jadda, haha! Jeg rydda og masse fra besøket på fredag. Så lagde jeg Laks te middag! :-o
å i 5 tiden tok vi turen til Mormor og Bestefar! Fra mamma sin side. :-) Var kjempekjekt ble servert kake og brus. Masse morsomme historier og fortelle skikkelig herlig! :-)

Så idag skulle Marie søstra mi tebake til folkehøyskolen! :-O og mormor og bestefar insisterte på og kjøre ho dit da hadde vi i allefall kortere vei heim!:-) 
Me var der i over en time koste oss og greier!:-) Så kom vi heim igjen i 8 tiden ;-) Etter en lang kjøretur!

Var godt og bli ferdig med kjøretur, det er det alltid. Haha.
Videre ....Holder jeg enda på med og finne ut kor jeg skal plassere bildene.... Så ja BLOGGES!29.08.2015

kl. 20:53

Dagen i dag, Lørdag!

I dag våknet jeg som vanlig i 11 tiden husker ikke presis akkurat. 
Så i 12 tiden hentet meg pappa og Ida ho derre Marie fra folkehøyskolen siden ho hadde fri og ville heim i fridagen. :-)

Så videre ...Har jeg bestillt bilder til familierammen. Så no bare gleder jeg meg te det blir ferdig..^^


Så! I dag har det vært OMØBLERING av bilder. Så denne veggen skal vennene mine og familien komme på i bilder, syns da e koslig å få mer sånne bilder enn vanlige malerier :-)

MEN MEN VI BLOGGES! HAR HOLDT MEG TIL BLOGGINGA LENGE NO STOLT :*

28.08.2015

kl. 21:45

Innflyttnings/Familiebesøk vellykket!

Har nettopp blitt ferdig med og rydde og vaske opp etter familieinnflyttningsfesten :-D Aller siste! 
Var kjempekjekt! Mamma kom... Tanta mi fra mamma sin side med Onkelen min og ungene! Var skikkelig bablendes besøk! :-) VELDIG KOSELIG!
Serveringen var taco og bollekake.

Jeg fikk en svææææææær gave!


Som innholdt ett STORT FOTORAMME :-)Så ble bilde tatt av meg og ungene haha. Er så mange navn at jeg bare kaller det for ungene hahah :-)


Var veldig GØY og få besøk :-) Det er det alltid! 
Va no nytt for de og se en skikkelig Renraset Kanadisk Minigris! Men Kattane mine holdt seg unna de liker ikke stort selskap.

Hehe etter de dro slappet jeg av ryddet en stund før jeg sku slappe av resten av kvelden etter ett hyggelig besøk! :-)

27.08.2015

kl. 21:52

Dagen i dag, Torsdag!

Litt av en dag det har vært i dag, det har vært en VELDIG positiv dag! :-) Først våkna jeg i 11 tiden så i 12 tiden lagde jeg bollekako igjen og den  var mye bedre nå enn på mandag! :-)I dag har jeg nemmelig fått besøk av mormor og bestefar fra mammas sin side og det var kjempekjekt å få besøk av de, masse prating og latter! :-)
Fikk 1000,- av de siden de var på en måte innflyttningsbesøk :-) Siden de ikke har vært hos meg siden ting var gammelt...Og no er det nytt. Å for de pengene kjøpte jeg en Blue Ray spiller siden jeg bare brukte ps2en min til og se film så trengte noe nytt! :-) 

I morgen får jeg besøk av Tanten min og Onkelen min og ungene dies fra mamma sin side åå gleder meg så mye :-D Da skal den gode kaken serveres og taco. :-)
GLEDER MEG

BLOGGES!


26.08.2015

kl. 19:46

Dagen i dag, Onsdag!

I dag startet dagen som vanlig og våkne opp fra den natten kor jeg aldri får sove godt av en eller annen grunn. Får aldri sove godt, skikkelig godt! Men alikavell er jeg blid om morgningen ikke sutrete er ett morgenmenneske! :-)

Hadde planer med Lisa i dag skulle ta bussen til Straume i 3 Tiden, men så var bussene tullete i dag så jeg ble kjørt av papsen! ;-) Kunne jo ikke svikte Lisa heller har jo holdt en avtale og det er dumt og bare gå fra den avtalen og drite idet. Lisa møtte mange kjente folk på Sartor som vanlig xD Så ble en del prating med de som var rett og slett bekjente for meg.
Var med Lisa til 17.30 :-) 

Så ble jeg henta, så gikk meg og papsen på Kiwi og handla. Haha gadd ikke å ta det på sartor, bare tull det derre! XD Videre..GODT OG KOMMA SEG HJEM! Som vanlig samle handleposene ligge alt i frys/kjøleskap ute. 

Jaujau så i dag fekk jeg pakke i posten :-D! Endelig filmen jeg har venta på ELLER FILMENE!

Favorittene mine! Venter på den siste Pirates Of The Caribbean On Stranger Tides!

Og på fler filmer som er en av mine favoritter Scary Movie 5, Harry potter Samleboks! Bestillt på Amazon!
Venter også på To deksler som kommer i denne uken eller neste! :-) GLEDER MEG!

I morgen får jeg besøk av mormor og bestefar fra mammas sin side, lengesiden jeg har vært med de så blir koselig og se de igjen :-))
BLOGGES FOLKS!

25.08.2015

kl. 19:32

Resten av dagen i går, og dagen i dag! ONSDAG!

I dag har vært en skikkelig avslappende dag! Fargeleggingsdag/Ryddedag!
I går gikk Lisa fra meg i 10 tiden på kvelden. Va kjekt og ha besøk så lenge selv om jeg hadde andre planer før dette "besøket" kom var og lage denne herlige godsaken her!:-) 
Kakebolle! Lagde den selv mens Lisa gjorde sitt som hun ville.
Var bare vanlig bolledeig + EN GOD FREMGANGSMÅTE: http://www.mytaste.no/click/index/44008018/bykajagun.com


Ville prøve den ut siden se hva som blir dessert når jeg får besøk denne uka, og da siden den kom til en suksess skal jeg bruke denne  kaka her istedenfor det vanlige!
Dette er bollekake med vaniljekrem :-3 og melis som extra snadder!

Jaujau dagens mesterverk!Ikke så mye og sei idag. Så blogges i morgen!

24.08.2015

kl. 15:39

Uventet venninnebesøk! :-)

I dag våknet jeg i 11 tiden. Måtte vaske golvet i gangen siden Pewdiepie har vært dårlig i magen inatt han kasta opp tre ganger i forskjellige plasser off, off. Sikkert etter da han blødde, men har enda ikke funne noe sår på han enda.Så pluuutsleig i 14.00 tiden ringte Lisa meg. Å spurte om hun kunne komme til meg jeg bare hahaha ja, jeg har ingenting å gjøre på så klart du kan! Haha, jaujau ho skal være hos meg til klokka 10. Så Yeh ^^ Blir litt av en besøkuke idag. :-)Bilde er fra sist vi var  med hverandre. :-)

23.08.2015

kl. 19:04

Innflyttnings/Familiebesøk vellykket!

Hei, hei folkenZ! I dag har det vært litt av en søndag! :-D
Jeg hadde nemlig invitert familien til besøk idag! Tante Oddny, Onkel Rune, Onkel Ole, Tante Sissel,Kusine Benedicte og Pappa var gjestene :-) Var fler men de kunne ikke komme. ;-) 

Det ble servert Lasagne og sjokolademuffins og vaniljemuffins te dessert :-) 
Det var egentlig en innflytningsfest, men var mer som en koslig fint vær bablefamiliebesøk. vi satt ute også så fikk Maya være med på leken. Minigrisen.   Dette fikk jeg av Tante Oddny & Onkel Rune. :-)                                             Dette fikk jeg av Tante Sissel, Onkel Ole og Benedicte :-)

Herlige gaver, fikk det jeg ønsket meg i allefall og noe tullegreier som bare var humor :-D Men va koselig med besøk i dag assa det trengte jeg siden det er søndag, hva ellers skulle jeg ha gjort? ;-) Gjestene kom 14.00 og var til 15.30 ca siden jeg ville være med pappa og levere ting til Marie søstra mi som startet på folkehøyskole på fredag. :-o Tiden flyr av gårde... Var godt med en kjøretur også. Å veldig godt med besøk være helt pratsomme idag. :-) Så i morgen er det tilbake til vanlige hverdag . xD

No er jeg på jakt etter ny serie jeg kan se, nettopp sett Under The Dome og venter på neste sesong!
Gleder meg mye til Side om side Sesong 3 kommer neste helg :-D

BLOGGES OG FIN SØNDAG VIDERE. 
Så nestegang jeg får gaver er 1.November da jeg blir 20 år. :-o22.08.2015

kl. 22:02

What a day...

I dag har jeg gjort klar til når jeg skal få besøk i morgen. Så når minstemann kom inn så jeg en dråpe blod på golvet så sjekka jeg. Jepp han hadde skadet seg! Bildet ble tatt idag, før jeg sjekka om han hadde vondt en plass. Ser bare blod men har ikke sett noe sår enda. Men såret gror vell, det har skjedd med ps at såret hannes gror. Jeg har en misstanke om hvilken katt som har gjort det. Siden det er alltid en spesiell hannkatt som bare digger å være rundt Sunshine moren te han her, som jeg tror er faren te Pewdiepie. Den er grå og hvit den er alltid på terrassen min og plager pewdiepie skremmer han til han blir livredd og bare vill inn off, det teiteste er at han ikke tørr og vaske seg selv så jeg måtte vaske såret hannes i dag, men fant bare blod, når jeg spraya vann på han. Han pingler ikke vekk av gårde som Ps gjør siden han er vane med vannet, han bare ser sinna ut på meg når jeg gjør det, men gjør det for hanns eget beste når han ikke er en renslig katt, men han er en søt en. 

Få håpe såret gror til uka om jeg finner årsaken... Alltid skal de få vondt i ett av bakbeina som de hater og bli tatt på JAJAJA.
Så jeg har ikke gjort noe annet enn og rydde og følge med på han i dag. :-) 

MEN BLOGGES!

22.08.2015

kl. 13:18

BLOGGPAUSE OVER, AKTIVITET INN!

Det har skjedd en del rare ting denne uka som om jeg har hatt en bloggpause og vært i fargeleggingsmodus. :-D
Å en liten suprise i stua...

En død mus fra katta e den lille suprisen i stua heldigvis var den død. Men no er blogglysten tilbake så no kommer jeg til og blogge igjen. :-)

18.08.2015

kl. 10:27

SOMMERFØLELSE!

Da var sommerfølelsen kommet tilbake igjen! Kanonvarmt og godt så no skal denne dagen nytes!
Lufte alle dører og vinduer, slappe heeeeeeeelt av prøve og være mest mulig ute å rydde inne siden. :-)17.08.2015

kl. 18:46

Pakke i Posten!

I dag kom fargeleggingsboken som jeg bestillte for AKKURAT EN UKE SIDEN!
På Amazon :-) Rask levering hadde de, forventet jo at den kom i neste uke som det sto men kom en uke før så det er bra! :-)

Fargeleggingsboken Chats.

Den er like stor som hånda mi^^Det var en "Uvanlig" åpningsmetode, de andre bøkene jeg har er jo vanlig åpen på, men greit med noe annerledes.
Så i kveld ... Bare til og farge i vei :-D
16.08.2015

kl. 22:20

Overnattingsgjesten, Reist hjem.

Da var overnattingsgjesten reist hjem igjen...
Har hatt en fin helg med ho. :-) 
Men kost oss kjempemye. :-)Så videre...Ikke mye som skjer videre :-D Men greit og ha det avslappende. <3 

16.08.2015

kl. 20:19

* Dør av latter *

* Jeg dør av latter * det utrykket mange snakker om men så dør ingen alilavell ^heldigvis^

Jeg bare elsker å le, når jeg er med noen og plutselig ler eller en film.

Le og le og le HaHaHa! Man elsker jo og le :-D

En versjon av meg og minionslatteren med dubsmash :-)

* Ler av den enda *
(den var ikke opp ned når jeg filma.)

video:video
15.08.2015

kl. 23:11

Innflyttingsfesten VELLYKKET!

Jeg har hatt en herlige dag, venta og venta te klokka var 16.00 for og se mine to bestevenner som kommer i fra Sotra. 
Jeg inviterte faktisk 10 stk... Som bor langt unna, men bare Kristine kunne komme, første vcfs jeg ble kjent med og eneste som kunne komme stilte opp å er veldig koslig å ha ho på besøk EN dag igjen jeg har ho her.Til Høyre: Malene, Meg, Kamilla & Kristine.

Vi hadde det veldig morro hadde taco til mat, så ferdig serien lilyhammer å bare slappet av så gikk vi te papsen og søstra mine som bor rett under å hilste på Maya, Kamilla så ho for første gang i dag! :-D
Å Maya var helt hekta etter Kamilla lå oppå ho hele tiden..^^

Vi var og holdt henne med selskap og prata med gjengen i over ei time. Tiden gikk så innmari fort!
Når vi var oppe igjen så vi på Scary Movie 5! Som er favorittfilmen min faktisk! Siden alltid når det skjer noe jeg ler av ler jeg av det samme hele tiden... Kristine og lo selv om ho ikke er helt begeistra på skrekkfilmer, men det var jo en komedie også. :-)

Vi hadde besøk til kl.23.00  så no skal vi bare slappe av sove, og bare vente på morgendagen! :)Fikk svart fin duk av Malene, og 6 kyllinger og en katt i Origami av Kamilla :-) Herlige gaver^^

15.08.2015

kl. 10:52

Resten av gårsdagen! ^^

Gårsdagen etter meg og Kristine var og så på Innsiden ut på kino tok vi 3 bussen hjem og slappet av til 16.30 siden da var det bursdags besøk for onkelen min Rune som fylte 59 år!  Så var familie bursdagsfest, som normalt! :-) Bare med en Extra Gjest eller la oss si en Extra og 2 dyr. En gris og en Katt.
Kristine er den Extra gjesten :-)Så Maya. :-)Maya var bare en REN TIGGER etter mat på festen... Imens Sunshine var på jakt etter oppmerksomhet og da fikk ho :-)
 


Jeg fikk holde lille Frida som er ungen til Fetteren min Stian og Helene de har ei fra før av som fylle året snart å frida er ca... 8 Uker gammel :-)
 
Det var litt av ett besøk meg og Kristine var der fra halv 5 - klokka 7 me fikk servert reker og kylling mmm :-) og is. :-)
Det var ett koselig besøk :-D Å senere i dag får jeg besøk av Malene og Kamilla igjen det skal bli så gøyy! :D

BLOGGES!!

14.08.2015

kl. 15:27

Innsiden ut, førpremiere!

I dag har meg og venninna mi Kristine sett Innsiden ut førpremieren siden vi hadde så lite å gjør på...
Det eneste vi hadde forventa oss var en film med mange følelser og det var det faktisk...
Vi så filmen på SfKino Sotra :-) Sartor Senter :-) Var lite publikum, men mange følelser. Haha :-) Filmen gir jo mening da! XDJeg anbefaler filmen på det sterkeste om du ikke har noe og gjør på å om det er ingen andre filmer og se som engasjerer DEG.
Terningkast 6 fra meg og venninna mi :-)


Det var herlig at filmen hadde førpremiere i dag og i morgen og søndag. Da jeg har besøk og vi hadde tenkt oss på den nye kinoen på Sartor senter.
Så til info.... 

Har den premiere her på Sartor Senter SfKino Sotra Førpremiere 14-16. august! :-) Om du ikke gidder å vente til den egentlige premieren! :-D
Kan hende den har premierer på andre kinoer også :-)
Hilsen To tullete jenter som har sett den i dag 14.08.15 :-D
13.08.2015

kl. 19:08

Overnattingsgjesten kommet frem! :-)

Da var overnattingsgjesten kommet, helt fra Sandefjord!!! :-)
Å hun skal være her på Ekerhovda til Søndag :-)


Å hun hadde med gave til meg siden det er besøk i helga :-) Va kjempekoselige gave jeg fikk :-)

Kjempeglad for gaven jeg fikk <3 :3 
Ikveld skal vi slappe av og ha grandis til kvelds, noe lett. :-)Blogges!

13.08.2015

kl. 16:12

Overnattingsgjesten.

Nå er det ikke så lenge til jeg får en overnattingsgjest eller bestevenninna mi da...På besøk. Kristine kommer helt i fra Sandefjord å i helga skjer det mye gøy meg og ho skal vær med på :-) Så følg med videre! :-)Dette bilde ble tatt første gang Kristine var på besøk hos meg i Bergen :-) Kristine er til Høyre, jeg til venstre :-)
Så dette skal bli kjekt :-)

12.08.2015

kl. 21:55

Dagen i dag, Onsdag!

I dag har det ikke skjedd så mye... Bare slappet av sett på film ja. .. Haha, så handlet til helga :-) I morgen får jeg besøk av Kristine venninna mi med samme syndrom det blir kjekt å møta ho igjen :-) 
Jaujau så BLOGGES ME :-)


Litt bilde fra stua :-)

11.08.2015

kl. 22:08

Dagen i dag, Tirsdag. (liten venninne-dag)

Idag våknet jeg klokka 10 så slappet jeg av og rydda huset og senere i 15.00 tiden møtte jeg på Lisa på sartor siden vi hadde avtale om en liten shoppingrunde :-) 
Jeg shoppa meg ikke noe særlig...  Kun handlet mat, mat var først på lista alltid viktigst når jeg ikke hadde ønske på noen ting. :-PSå møtte vi på en del venner mest av Lisa så pluuuuutselig! Møtte jeg på mora mi på sartor som er svært sjeldent.
Jaujau ble no en prat på ho før me ble kjørt heim te meg :-)

Så vi var heime i 5 tiden og slappet heeeeeeeeelt av! Ikke meg, jeg lagde middag! :-) Idag ble det Lasange med kyllingkjøttdeig :-) Syns da va kjempegodt med en annen variant av kjøttdeig :-) Det var godt med skikkelig mettende middag.  Lisa var hos meg helt til klokka 21.15 :-o ekke alltid ho får vær så lenge hos meg siden det er jobb for ho i morgen. 

Har hatt en ganske grei dag, var greit og komma seg ut i morgen er det besøk fra en fyr i brannvesenet som skal sjekke brannalarmen på huset så skal jeg slappe av og gjøre klar til overnattingsgjesten som kommer på Torsdag! :-)

BLOGGES!!!


10.08.2015

kl. 20:17

Dagen idag, Mandag!

Litt av ei dag dette har vært... En kjemperolige mandag alt jeg har og si.. Haha!
Jaujau, jeg har omøblert litt i stua...Men enda ikke ferdige i morgen skal jeg være med venninna mi Lisa og være litt på shopping^^ Så onsdag blir en rolig dag og torsdag får jeg besøk av ei ny venninne :) Som jeg har vært venn med siden 2011. :-) Fra sandefjord og greier så blir kjekt.


^^BLOGGES I MORGEN^^

09.08.2015

kl. 18:45

Ett skikkelig hytteliv!

Etter en natt på hytto er det uansett altforgodt til og komme seg hjem igjen. 
Det er faktisk egentlig ikke en hytte e som vårt andre hjem bare uten vanlig do og innlagt vann, men uansett mener jeg at det er en hytte. Hytter med vanlig do og innlagt vann syns jeg ikke er hytte siden da lever de i vanlig tider uansett...Poenget er "Jeg syns hytter skal være gammeldagse som verden var før. Ingen do, ingen innlagt vann..."

Hytto vår er skikkelig old style. Siden "badet" der dassen er var faktisk akuratt rommet på badet og gangen til badet mørkt! og ingen hadde lyspære...Så ble en skikkelig pissetur i skauen... Som på vanlig måte om man var for redd te det i potta, men det følte jeg var growse og gjøre i ei potte bøtte så jeg bare gikk ut heldigvis drakk jeg ikke så mye brus så slapp heldigvis det. Måtte bare dagen etter (Idag)Hyttelivet vårt, sånn som dette...^^ Vaske henda her selv om vannet ikke er reint. Må alltid koke vannet før det blir matlaging og vasking av tallerkener...
Iskaldt vann og vaske seg i, bakgården av huset dette vannet er det eneste vi har bedre enn ingenting.... Tenk og ikke vaske seg om morningen å ha skikkelig forferdelige luktende hender e Ewww! Men jeg er så vane med dette at jeg vasker meg i iskaldt vann for og ikke ha fettefingre. :-)

Vi har ovn, vannkoker, Mikrobølgeovn! Så er ikke så gammeldags, men vi må nyte det gamle som er igjen av det gamle årstidet som eksisterte fra fler år tilbake.
Vi har i kjelleren, mye rot som er i vanlige kjellere!
Vi har i første etasje.... 

Skikkelig god plass og spise på, blått gammelt kjøkken fikk ikke tatt bilde av kjøkkenet... Tenkte rett og slett ikke på det haha og badet siden det var mørkt.
ELLER LA MEG SI...
Inngangen av huset...En gang som det alltid starter med, med sko som er til siden oppå en sko støtte. SÅ en del skjenker .... En sånn vanlige grei gang. 
Så til venstre av gangen en smal trapp til andre etasje... Bak den trappen en dør til kjelleren vesiden av den døra rett frem.... STUA!Er en stor fin stue med gamle møbler, er jo gammeldags men har planer for fremtiden om og gjøre det litt mer moderne. :-)
Så tilbake til gangen rett frem etter inngangen er kjøkkenet det gammeldagse blå kjøkkenet.
Og til venstre av kjøkkenet er det et soverom, så inn igjen til gangen til venstre enda ett soverom. I første etasje er det altså plass til 4 som kan sove :-)

Så forflytter vi oss til Andre etasje... 
Rett til venstre.... Er favorittrommet mitt jeg sover på ^^ Det er 1 Barneseng og 3 voksene senger, er kjempestort rom! Og blått. Huset inni er mest blått.
Så går vi inn til den lille gangen. En loftstue. Så videre frem er det siste rommet! Med enda 4 senger, mer gamlere barneseng så ja vi har plass til 12 som kan sove der i den gamle hytto vår, er så gammel at når man plutselig smeller en dør kjenne man at sengen til rommet jeg sov i beveger seg :-o Og når vi går litt hardt den høye lyden men golvet er sikra, men ikke for rampeunger som tramper. :-P

Så videre prosjekter i Hytto.
- Litt mer moderne.
- Nytt tak.
- Forbrenningsdo istedenfor møkkado. 
- NYE LYSPÆRER.

Litt mer bilder.
Det eneste vann vi har :-oVi har også trampoline :-)


Og ett Naust :-)Jeg syns helga har gått altfor fort!

Takk for at du tok din tid til og lese dette. :-)

08.08.2015

kl. 17:17

På Hytto :-)

I dag ble det hytto på Bjæklarøy skulle egentlig ha Lisa med på hytto men så kom ingen tidsnok til meg så men skal vær med ho på Tirsdag :-) 
Hytto i kjempefint vær :-)Så no har jeg tatt meg til ro slapper av og bare nyter Sola :-)
Blir god mat og godt humør på hytto i bjælkarøy :-) Blir fargelegging i kveld visst jeg gidder hahaha :-D

07.08.2015

kl. 22:01

Dagen i dag, Fredag!

Dagen i dag, som jeg ikke gjorde i går.... Men som jeg gjør i dag! XD

I dag våkna jeg eller slappet jeg av frem til klokka 12 i dag :-D godt med en avslappnings så så jeg på Karl og Co slappet av med fargelegging, gikk opp te tanto og Onkelen min en tur siden vi sku diskutera om jobb, men på veien opp følgte mine to tullete katter meg. Det er så løye måten de går på lukte hverandre i "rumpa." Pewdiepie den svarte og kvite lukter mest i baken til ps, ps blir bare irritert på han. XD De gikk opp sånn hele veien.


ho tanto mi hjelpe meg til og finna ei jobb med Nav prøver og finne noe annet en trigger jeg kan gjøre... 

God Mat.
Jeg fikk god mat hos tanten min, middag så da slapp jeg unna og lage middag til meg selv hjemme. Pølse og Poteter med ertestuing hadde de så jeg ble med :-)

Jeg fikk også en høytaler av onkelen min han har alltid noe og gi nesten XD

Jeg var der i nesten to timer med engang jeg kom ned rydda jeg huset, skal få besøk av Lisa i morgen og skal kanskje på hytta håper Lisa blir med på hytto da har jeg masse og skrive om :-D Fra eventyrlig regnskog :-)   Enda ikke ferdig er så mange detaljer :-)


07.08.2015

kl. 12:07

Nytt design til bloggen! Før og etter.

Dette designet har jeg ikke laget selv, har nemlig fått hjelp til at det har blitt så fint og virkende.
Takk til http://f0rsberg.blogg.no/ som har laget bloggdesignet til meg og fikset bloggen min i går :-)

Bloggen var helt annerledes før lys skrift da og ikke den skikkelige menyen helt enkel blogg, no litt mer oversiktlig. :-)
Så bare til og like facebooksiden min no ;-)

BLOGGES :-)

06.08.2015

kl. 19:17

Å ha ett syndrom...

Å ha ett syndrom...

Er ikke bare, bare å ha noe som gjør deg unormal...
Det er ikke noe som en vanlig sykdom det er noe som er i deg  hele tiden enten genfeil ting som gjør at man har vansker i ett eller annet.
Jeg fikk vite om syndromet mitt når jeg var 11år ca... Jeg tror jeg ikke skjønte helt når jeg var liten, men jeg gjorde det etter hvert. 


Å nekte noe.

Ut i årene som gikk jeg var negativ i starten siden jeg ikke klarte og skaffe meg venner så enkelt jeg klarte ikke å utrykke meg selv prate skikkelig munnen min bare stoppet plutselig å det var ganske irriterende når munnen stoppet å pratet og startet på nytt igjen...Å plutselig gi seg i å prate "Neida, bare glem det."
Jeg har gått i vanlig klasse som jeg ikke syns gikk helt på grei... Hvertfall når man ble mobbet en del i barneskolen og ikke tørr og si noe ikke si noe mening i hva folk gjør "Rett og galt." Pga barneskolen de som mobbet meg ble jeg en veldig følsom jente når noe ikke var greit når noe var kjempegalt noe som man ville si begynner tårer og trille. Det har vært en irritasjon for meg lenge å grine pga det lille men jeg har forbedret det systemet :-)

Det er så mye i livet som er vanskelig og mestre... Mest når man er i jobb og jobben vet hva du har men vil bli behandlet som en vanlig person men alikavel behandlet de meg som ett "BARNDet er også vanlig for folk med ettellerannet har jeg lagt merke til blandt venner og meg selv og hvordan andre blir behandlet i allefall de smarte som har ettellerannet som sliter bare bittelitt lissm uansett selv om man sliter med noe skal man ikke snakke te den personen som om den var ett barn med den stemmen te spedbarn... Jeg syns i allefall at de ikke skal vær sånn selv om det med ettellerannet er tennåring/ungdom/voksen... Bør man snakke te de som en vanlig tennåring/ungdom/voksen. Jeg sluttet jobben min pga det jeg vil bli behandlet som en VOKSEN, ÆRLIG TALT jeg er snart 20 år, jeg blogger og det eneste jeg sliter med er konsentrasjon menst jeg prater med andre, det har jo alle!

Barneskolen/Ungdomskolen/VGS.

Jeg ble en del mobbet på barneskolen det er det eneste jeg husker derfra og det er ikke gode minner.

På ungdomskolen holdt jeg meg mest utenfor siden jeg var "Redd" for og bli mobbet. Men i ungdomskolen lå jeg merke til at folkene var mer hyggeligere der så jeg blandet meg inn en god stunder. Jeg gikk i vanlig klasse på ungdomskolen også jeg hadde tiretelagt i matte og engelsk husker jeg og det var ganske avslappende og jeg husker at jeg slapp xamen siden jeg hadde lærevansker og hadde RETT til og slippe det. Når folk spurte hvorfor jeg slippet den turte jeg ikke å si grunnen...Jeg har ikke tørt og si at jeg har ett syndrom siden jeg visste ikke hvordan de ville reagere. 

Jajja på VGS gikk jeg helt på tiretelagt linje var en helt grei linje men da følte jeg meg den normale i klassen de andre var helt annerledes enn meg ville ikke gjøre oppgavene sine som lærerene gidde beskjed te de at de måtte, kun jeg som ble ferdig med alt. Det værste... De andre fikk mest skryt selv om de ikke var helt ferdige med de de sku gjøre... Jeg husker jeg hadde en del fravær fra ungdomskolen og vgs pga jeg ikke likte meg helt. Sånn e da når man får en tøff barndom på skolen...

Drømmejobb.

Drømmejobb for meg er vell og jobbe i en vanlig butikk, en hobby butikk, elektronikk butikk, ting og tang butikk å matvare. 
Men mest er min drømmejobb å tjene penger. Jeg går igjennom nav og det eneste nav tilbyr meg siden jeg er annerledes er og jobbe på Trigger, funksjonshemmet avdeling kor alle samarbeider men sikkert sliter mer en meg. 
Jeg ønsker meg en vanlig jobb jobbe med kolleger som ikke trenger noe hjelp men hjelper i småting. Det eneste jeg er uerfaren med i vanlig butikk er kassaapparatet. men er god i regnestykker, å ganske god i å smile hele dagen jeg klarer aldri å vær sur på en direkte jeg bare klarer ikke å si noe negativt til den direkte å se sur ut på de, jeg bare smiler. Jeg er god jenta som ønsker seg en drømmejobb, klarer aldri og være sur på noen pliktoppfyllende kommer på jobb så lenge bussen er grei med meg å i hvilket vær det måtte være. 

Venner.
Jeg har kun kontakt med EN fra VGS og hun har jeg enda kontakt med, går kun på en aktivitet og det er jenteklubben og der møtte jeg på to herlige venninner som ble mine beste de og de får meg til og le jeg kan være meg selv rundt de tre og de andre VCFS vennene mine og venner fra venner fra langt vekke i fra. :3

Nåtid.

Har jeg ikke jobb, jeg bor for meg selv med to katter som holder meg med selskap. Finner på ting med venner så lenge de har tid til meg. Jeg aksepterer meg selv for at jeg har VeloCardioFacialtSyndrom Vcfs.
Jeg kjenner mange med dette syndromet og mange av de er en av mine beste venner. 

MINE TANKER Syndromet :-)


TAKK FOR AT DU TOK DIN TID TIL OG LESE :-)

05.08.2015

kl. 20:48

Dagen idag, Onsdag!

Idag har det ikke skjedd så mye...våkna i 11tiden så slappet jeg av tok meg en god frokost fargelegget så filmer... å hadde middag og tatt en god dusj selvsagt ryddet huset. Dagen har gått fort til og være en vanlig dag håper det skjer noe mer i morgen enn til vanlig.

BLOGGES.

04.08.2015

kl. 21:43

Dagen idag, Tirsdag!

Jauda idag våknet jeg opp klokka 10 faktisk haha orka faktisk ikke og sove mer xD Så fargelegget jeg sånn at tiden gikk fortere til jeg ble kjørt av pappa te butikken for å handle og ta en tur ut. Når jeg tok turen ut va me ute i sånn ca... 2timer nesten. ;)

Var godt med en tur ut når det er noe som skal gjøres. Når jeg kom hjem igjen fargelegget jeg å så filmen hjem syns det va koslig film så den Anbefales.

Jaujau så hadde jeg pølse og potetstappe te middag og i morgen vurderer jeg laks eller hamburger.

Så ja passe dag idag men fargehumøret er tilbake så det er bra. :-)

Jaujau så blogges me i morgen folks! :-D

03.08.2015

kl. 21:51

Dagen i dag, Mandag!

Dagen i dag startet som vanlig bla,bla,bla! XD 
Den startet med at jeg våknet klokka 09.15 siden jeg sku rekke bussen som gikk klokka 10.18. 
Før jeg dro av gårde gikk jeg ned for og gi Maya mat og fiskene til minstesøsteren min Ida mat.

Jaujau jeg tenkte årrh i morgen får jeg sove lenge uten og tenke på og mate og vanne. :-)

Jaja, jeg har vært på senteret i dag, kjøpte meg sånn tørkeholder til bestikk/fat og glass siden den midlertidige jeg kjøpte på Ikea var for liten så kjøpte større en på Chlas Ohslon. :-) Bra pris på den også lissm 50,- Å den moderne jeg kjøpte på ikea var over 100,- Så bra kupp!

Så bare kikket jeg rundt og handlet småting ikke så mye var på senteret i nesten to timer... Var godt og komme seg heim igjen til tullingene mine og slappe av og gjøre husarbeid. Såååå....

BLE JEG PLUTSELIG HEKTA PÅ NOE IGJEN!

Jo nemmelig FARGELEGGING!
Fargeleggingsbøkene har bare ligget på bordet og kjeda seg, så tok frem en av mine favoritter regnskogen og fargelegga den jeg hadde lyst til og fargelegge sist... Jeg ble i allefall ferdig med den i dag, syns da e koslig når man først e komt i gang med det. Ble fornøyd med fargevalget tenkte noe kult "flammer så gress på toppen" 
Haha, jajja så fikk jeg besøk av pappa som sku fikse boblebadekaret siden de ikke rant ned og etter det senere etter kom tanta og onkelen min på besøk noe som var veldig uvant men var kjekt med besøk idag mer enn til vanlig .:-) 

Lurer på hva dagen bringer meg i morgen! :)
BLOGGES!!:-)


Anne Britt Ekerhovd

Jeg er en positiv livlig jente! En av mine hobbyer er Maling og fotografering. VCFS <3

Søk i bloggen

Oversetter

Siste innlegg

Annonser


Bloggdesign

hits