30.09.2015

kl. 20:46

Onsdag? Hvorfor går denne uken SAKTE!

Åååå i dag har jeg følgt ida opp på skolen lillesøstra mi :-) Så venta og venta, siden meg og mamma sku på visning i en leilighet hu e på jakt etter leilighet siden den ho har er altfor liten og dyr. XC Fant en perfekt en i dag jeg leiter for ho siden jeg har lite å gjør om dagene. Vi ble imponert over leiligheten med så grei pris. Så blir det svar i helga engang^_^ Hahaha.Ååå jeg vil bare det skal bli Lørdag jeg :-D

29.09.2015

kl. 20:42

SERIE STERKESTE ANBEFALING OM DU KJEDER DEG NO!

Jeg har en serie og anbefale til dere alle som jeg har sett siden søndag og allerede kommet på sesong 3/4. 
En serie som er helt WOW. :-) 
Den heter : 4400

Handler om:
Folk som forsvinner fra forskjellige årstall og plutselig dukker opp uten ett årstall eldre! Samme sted samme plass fra folk som har vært forsvunnet i forskjellige årstall og plutselig kommer tilbake for og ha en mening. Selvfølgelig følger vi politiet som skal løse saker og problemer. 

Denne ligger ute på Netflix aner ikke om de har alle episodene, men er verdt og se fra starten! :-)

Så se den om du har netflix og har altfor lite å gjøre.

29.09.2015

kl. 20:36

Da var det allerede kveld?Idunno, yes i do :-)

Da er kvelden kommet :-) Å da er jeg absolutt våken noe som er så irriterende.
Men har hatt litt av en kveld... Egentlig skulle jeg te byn i dag, men neida. Planene ble endra like så greit siden da kan jeg spare til jeg reiser på cruise på søndag :-) 
Like så greit. Har vært med mora mi hos meg i dag så. Da gikk dagen fortere^^

Og da ho gikk etter det kom ida hjem i 5 tiden å da hjalp jeg ho med leksene og serverte ho middag Lasagne :-) Leksene gikk fort og greit smart 9 åring^-^ med god hjelp fra tullete meg. :-) Så no bare gleder jeg meg til Lørdag da jeg skal til bestevenninna mi Malene :3
Wohoo! :-D 

BARE VENTE VENTE VENTE29.09.2015

kl. 07:53

Tirsdag! Bedringens vei :*

Ja, det var tirsdag og jeg kjenne meg på bedringens vei fra den dumme forkjølelsen men ane ikke med kvalmen..Forkjølelsen er der alltid til den forsvinner og kvalmen er av og på heletiden. Mest om kvelden kommer kulde og kvalme :'(

Jeg vil bare bli frisk no hvertfall bedre! Før helga.
Dette bilde ble tatt i dag tidlig etter jeg gjorde jobben min som gjorde at jeg fikk ida lillesøstra mi te skolen. ;-) Den genseren jeg har på meg er den varmeste jeg har... -_- den varmeste jeg hadde er vell forsvunnet hos min andre lillesøster på folkehøyskole noe som er skipt.... Siden den andre varme er varmere enn denne genseren, men digge denne genseren siden forbokstaven min står på den! :-)

Yehyeh, idag kommer mammo på besøk. Å  skal hjelpe meg med og holde litt ryddig, har ikke vært skikkelig ryddehumør pga jeg har vært syk. Å ho e sånn skikkelig ryddekvinne ;-) Får håpe jeg ikke smitter noen XD 

-BLOGGES!

28.09.2015

kl. 22:00

Ny uke, Nye muligheter! Venter enda på og bli...

Frisk....
Er enda syk med forkjølelse og nå var det megakvalmekveldtid noe som jeg ikke likte :-( Dårlig start med uken for lite søvn og lillesøster (syk) men ble kjapt frisk :-P så jeg bare venter på og bli frisk, vært syk i en UKE, vil bli frisk blææ :-O Så gjort lite i dag.27.09.2015

kl. 21:39

Barnevakt & Vaffeldag!

Idag passet jeg på denne frøkna til høyre ida i noen timer, ho e virkelig bablete og vil ha alt opmerksomheten som trengs. Haha, jeg er ikke særlig glad i å lage vafler siden det alltid e vaffelhjernet som børr vaskes etterpå XD Å typisk...De første vaflene faila..xc som du ser lå jeg de bare på bordet XDHaha, Ida elsker vafler! Ho likte og knuse egg å heldigvis kom det ingen eggeskall oppi, ida er 9 år :-) Å jeg er 19.
Ja, vi så på Jurasic park det ho ville se på skikkelig dino fan...Ho kommenterte gjennom hele filmen, men etter filmen ville ho spille... Å ho hadde jo ps2en nede så da gikk ho ned og spillte da fikk jeg slappet av. Har hatt kraftig hodepine i heledag å trøtthet... -_-

Jeg skal ikke til frambu i morgen, best sånn. Prøve og finne på mye annet og gjøre denne uken. Bli litt mer ting og blogge om! :-)
Imorgen er det opp klokka 07.00 for å passe på at ida kommer seg te skolen xD SÅ skal jeg nok ta en tur til senteret i morgen ^-^

BLOGGES HA EN FIN SØNDAG VIDERE <3

27.09.2015

kl. 13:49

Barnevakt!

Da var jeg barnevakt for denne lille frøkna her, lillesøsteren min Ida Elisabeth. Her ser vi på film, men hun mase så mye at jeg blir helt "gal" 
Maser hele tiden klare ikke å være i ro, skikkelig hyper jente! Å jeg med hodepine og forkjølelse..Sånn e det når pappa måtte på extra jobb i dag^^Jajja god dag videre :-)

26.09.2015

kl. 22:37

Stua mi Ny møblert.

Da var stua mi nymøblert igjen. Hahaha gu kor mye jeg møblerer stua mi assa blir aldrig fornøyd men no med ny hylle måtte det så klart gjøres noe :-)

Dataen står ikke alltid der, men den sto der da for pynt.

Og den nye "Gamle" hyllen ble fresha opp idag^-^

seff måtte ps bli med :-)


Da e helg :-DSå litt av omøbleringen dette :-) God kveld videre blogges i morgen :-)


26.09.2015

kl. 15:59

Ryddedag mer friskere DAG.

I dag er jeg mye mer friskere! Etter å ha vært syk siden mandag :-) Å det betyr.....! Endelig kan jeg nyte å gjøre arbeidspliktene mine! I går fant jeg en "bokhylle" på finn gratis. Som jeg tenkte og bruke til dvd hylle siden jeg ser mer filmer enn å lese bok... xDDen var gratis, den var gammel, den var litt flekkete, men jeg likte den!:-) er jo bare til og male over.
Han bodde bare noen min unna meg så pappa bare hvorfor ikke selv om han ikke ville dette. 
Haha, den passet akuratt i bilen faktisk helt bra Er veldig fornøyd  no har jeg ikke en overfyllt tv benk lengre. :-) Prøvde ut selfiestangen om den funka som dere ser^^ Haha piggere ut i koseklær :-) Er jo lørdag så^

Det jeg koser meg mest med om helgene er å drikke sjokomelk, drikker det ikke så mye. Bare en halv .... Så e kose drikke^-^ Er så lei cola, har gått i cola mens jeg har vært syk så når jeg har blitt kvitt colaen jeg har i kjøleskapet blir det favoritten min SOLO <3 :)

HAHA GOD HELG ALLE DERE LESERE DER UTE :-) Så BLOGGES VI NOK SNART IGJEN I DAG.

26.09.2015

kl. 10:36

Pakke i posten ENDELIG!

Endelig kom det en pakke i posten jeg har ventet i 3 MÅNERHELT SYKT VENTETID!


Mest den til VENSTRE, har jeg ventet på pakken fra Kina

EN AV DE RARESTE INNPAKNINGEN JEG HAR SETT. XDDETTE HAR JEG VENTET I 3 MÅNER PÅ LISSM... MEN HÅPER SELFIESTANGEN HOLDER SEG LENGE NO DEN FORGJE SLUTTET Å VIRKE
PLUTSELIG.

Kjøpte han her på Onsdag og fikk idag. Så no koser jeg meg med latter av mr Bean. :-)

25.09.2015

kl. 20:31

Filmkveld^^

Med Scary movie 5! <325.09.2015

kl. 16:28

Min musikksmak^^


video:video1443190812

Idag kjøpte jeg med "disse" kule høytalerene :-) Har alltid ønsket meg de så tok det i dag :-)  er på bedringensvei HELDIGVIS :-) Så i dag er det deling av musikksmaken min :-)

Pop, Rapp, Ja egentlig div... MASSE! Men de jeg ikke KLARER å høre på ER JUSTIN BIEBER OG 1D. Klarer rett og slett ikke å høre på de av en eller annen grunn. 
Men e kjempe Nicki Minaj fan :-) Men her bladde jeg bare noe sanger som jeg visst hører på... ^-^

HAHA.

 


24.09.2015

kl. 21:57

Rotete kjøkken Til Ryddig Kjøkken!


FØR
ETTER


I morgen skal jeg rydde resten av huset om jeg har blitt bedre :-)
24.09.2015

kl. 16:25

Visning mitt ROM.

video:video1443104301


Her er rommet mitt hvor jeg mest mulig SOVER.
Og kanskje gjør malings og fargeleggingsrutiner :-)
Så værsegod! :)

 

24.09.2015

kl. 11:13

Syk dag 4!

Enda syk, men ser ut som jeg er på bedringens vei! Helt sliten enda, men nesa er blitt "litt" bedre siden den gjorde sånn at jeg fikk sove litt i natt.
Jeg er bare glad for at jeg fikk sove da er jeg mer utvilt til dagen og idag blir det litt rydding av hus...Litt rotete XD HAHA

Sånn e da å være syk23.09.2015

kl. 11:00

Syk dag 3!

Nå har jeg vært syk i 3 DAGER, føler tette nesen har blitt verre. Heldigvis ikke noe kraftig kvalme enda!
Men jeg klarer ikke å sitte i ro i fler dager til siden nakken, skuldra ryggen blir helt sliten i senga når jeg sover å jeg har ikke sovet i NATT, men det er vanlig for meg og være helt våken dagen etter uten å ha sovet natten.

I dag blir det kylling og salat te middag :* Glede meg sånn! 22.09.2015

kl. 15:34

22.09.2015

Det med og være vanlig syk som forkjølelse og kvalme som jeg har i dag skal ikke stoppe meg i å ha en bra hverdag.
Når det er kjempelite, men når det blir verre bør jeg slappe av å bare kjempe på og bli frisk før 28.September. Da skal jeg nemelig ta fly til frambu åå som jeg gleder meg! :-)
MEN BARE KJEMPE Å BLI BEDRE I MAGEN Å HALSEN :*


22.09.2015

kl. 11:02

Å være syk.

NO er det altfor lengesiden jeg har vært syk! Men hvorfor denne UKEN? Forkjølelse og kvalme Pytt,Pytt. Som gjorde jeg måtte avlyse tannlegetimen min i morgen. Å ikke komme før om EN MÅNED. RETT ETTER BURSDAGEN MIN. Det e lissm... Whyyyyyyyyy?
Om jeg ikke hadde blitt syk hadde jeg vært ferdig med tannlegen for i år.


Siden no har jeg vært der en stund og borra vekk mine teite hull.
Pytt, pytt, få leve med det siste hullet i EN måned til.Det er veldig sjeldent jeg blir syk har ikke vært dårlig sånn skikkelig siden ...EN Sommerdag. SÅ... :/
Prøver å bli så fort mulig frisk siden jeg reiser på MANDAG.

BLOGGES

21.09.2015

kl. 23:24

Godt Levert! Fiskepinne digg :3

Hei alle folk som leser denne bloggen her!
Idag fikk jeg godt levert på døra^^ Elle leveringen kom nettopp så sprang jeg ned og henta middagen som holder nok te hele denne uka!
I hele dag har jeg vært bortkasta dårlig. Forkjølelse så denne uka trenge jeg sunn middag meget sunn sunnere enn vanlig!

Lissm jeg har ikke orket og lage de før nå i 11 tiden på kvelden XD Så dette blir middag i morgen :*
BRA LEVERING MÅ JEG SI. :-)

Jeg bestillte barne DUO siden det var det billigste, må gå på økonomien :-)

Perfekte gylne :3
Du trenger bare FISK UTEN BEN, EGG, OG ....


VELDIG LETTVINTE GREIER


GLEDER MEG TIL DE NESTE UKENE :-) Godt å prøve noe nytt. Nye smaker! Når man ikke er KRESEN!

BLOGGES I MORGEN21.09.2015

kl. 11:27

Dagen i Går Søndag.

I går var litt av en dag SØNDAG altså! På lørdag fekk jo jeg overnattingsbesøk av Malene siden ho spurte om og komme XD Eg bare OK selvfølgelig selv om jeg ble MEGASLITEN etter byturen jeg og Lisa hadde på LØRDAG.

Me gamet gta så side om side og bare Moret oss. 
Lissm vi søkte på masse greier på youtube så kom vi te denne! Den så kjedelig UT i starten, men på slutten lo vi oss i hjel!

 


Det e lissm wtf kem kommer opp med disse videoene, den andre her LO VI OSS HELT  HJEL AV BARE DEN LATTERKRAMPEN HELE VEIEN.
Så lite hadde vi å gjøre at vi søkte på rare videoer, så så vi disse frozen videoene og falt i smak til oss alle.

jaujau. Søndagen va mye og si av, men var så trøtt av og blogge i går. Ble jo helt sliten etter byturen på lørdag var jo ute i hele 8 TIMER å det pleier ikke jeg og være ute en gang... Når jeg våkna var jeg MEGATRØTT til og med hele dagen, hodepinen kom å ja.... slitne søndagen men prøvde og more meg ha det gøy menst jeg hadde besøk funka av og til te hodepinen gikk helt på tryne. Haha. Hadde besøk frem te klokka 8 jeg.Lisa Te Venstre Meg Te Høyre.           /    Meg te venstre Malene Te Høyre.

Det ble ikke så mye tid te selfies, hadde så masse å gjøre.
Så var en Herlig trøtt helg :-D Men nesteHelg IKKENOE OVERNATTING. DETTE er 3 HELGA på rad! XD Neste helg må jeg lade opp te frambuturen på mandag! :-)

Igår kveld begynnte nesa mi og tulle seg, i dag er den blitt verre, sku ha tannlege time i dag. MEN TANNLEGEN BLE SYK :-D
Passet veldig bra når jeg ikke var helt i friskemodus, men håper jeg ikke blir verre siden fikk ny time raskt.

Ååååå som jeg gleder meg til senere da kommer GODTLEVERT på døra skal bli godt med skikkelig mat! :* Da blir jeg nok fortere frisk igjen!:-)
SÅ ME SNX SENERE! :-)

19.09.2015

kl. 20:41

Pixels Anmeldelse av filmen.

I dag har meg og Lisa vært på kino og sett Pixels Bergen Kino.Jeg syns filmen hadde veldig god handling, god mening av hvorfor de kom te jorda. Veldig god humor. Med de vanlige karakterer fra Grown Ups. Så var rart å se Kevin James spille President i USA å han var hatet for jobben av befolkningen. Adam Sandler jobbet jo som en N.E.R.D men det startet jo med at de gamet i en spillmesse.
Å at ja siden der i starten skjønner du nok hvorfor de underjordiske vesnene kom til jorda.

Adam Sandler og Kevin James er jo meget gode skuespillere. Er de jeg kjenner mest til enn de andre skuespillerne som var med i filmen. 
Jeg gir filmen terningkast 6! Handlingen alt var bra, bra forklart alt! Men hadde vært rart om de hadde skjedd i virkeligheten. xD
Veldig bra humor da. SÅ ANBEFALES!

MEN VELDIG BRA FILM, HUSK OG TA MED NOEN SOM KAN ENGELSK SOM LESER TEKSTEN ELLERS BLIR DET SPURT HVA SA DE NO?Så vi har koset oss kjempemye i byn i dag. Har vært ute siden klokka 12 å kom hjem klokka 8. :-)

No har vi fått besøk av Malene og skal game gta og kosa oss. 
God helg til dere ALLE!

19.09.2015

kl. 10:20

Disse facebook "hvordan ser ditt og datt team ut"

Jeg må bare si først å fremst er ikke dette en klage på de hvordan ser ditt team ut. Jeg syns de er veldig morsomme når de plukker ut randome folk jeg er mest med å snakker med på face. Jeg må bare si! I går tok jeg en del og fikk mega LATTERKRAMPE!


Her e da at jeg gnager på noen å noen åpner heletiden de feile dørene og snubler over zombiene og første som dør lissm. Holdt på og le meg i hjel! Okei, så er apokalypsen er allerede i gang ja? Haha. 

Så prøvde jeg Mafia testen og mer, men viser dåkke bare 2 tester.

Lissm haha så jeg skal KAN bli mafia, NEVER to danger!

Har du noen gang ledd deg i hjel av disse testene? 
Vil du prøve? De popper ut på facebook vær dag. :-)

BLOGGES LATER!

18.09.2015

kl. 21:09

BØLGEN!

I dag har jeg vært på Kino med Pappa & Lisa. En god venninne av meg. :-)
Vi så den 18.00 har sett den før, men pappa har alltid hatt lyst til og se han å siden meg og lisa tenkte oss kino tenkte me Bølgen sånn att pappa fikk sett den for engang skyld.

Jeg syns det er den BESTE filmen NORGE har laget. Kristoffer Joner er jo en meget bra skuespiller, han har jo vært i så mange filmer å han RULET hele BØLGEN filmen!

Lissm alle de BRA film EFFEKTENE åssen de skapte "bølgen" de effektene var kanon og når bølgen traff det smellet i lyden KANON!
Jeg er ikke helt i fakta film elle JOA, men dette er den første jeg har sett på KINO faktisk! Og det var verdt det.
Jeg gir den terningskast 6 IHVERTFALL. :-)

Så i morgen skal jeg på kino igjen XD komme meg ut engang til! Skal se Pixels i morgen meg og Lisa. Så det blir gøy! :-) 
BLOGGES:)

17.09.2015

kl. 22:55

Hvorfor SMINKE!? (jeg bryr meg ikke om sminke)

Hvorfor bruker vi jenter sminke?
Vell for og vise skjønnhet, for og se finere ut.

Jeg bruker 0,- på sminke! Sparer masse penger!
Jeg bare elsker utsende mitt sånn som det er! 

Når noen sier "Ååå siden du ikke liker å sminke deg, kan ikke jeg prøve å sminke deg?"
Da reagerer jeg noe sykt og sier "okei da får jeg være PYNTEDOKKE da."


Når noen tar på meg Mascara, klør det. Når noen tar på meg Eyeliner er det upass siden jeg klør meg en del der når jeg blir trøtt og sånn som skjer ofte. Når noen tar på meg alt mulig blir jeg åårh Ser ingen forskjell! Jeg liker meg sånn som jeg er! Hvorfor vil noen prøve og forandre meg? Jeg følte meg mye finere når jeg ikke hadde SMINKE!

Jeg er så fornøyd med utsende mitt at jeg bare gidder ikke å bruke sminke, øredobber, smykker.... Klær går jeg med selvfølgelig! 
Men jeg kjenner noen som ikke bruker heller, bare bruker til fine anledninger. Jeg bruker ikke det te det heller. Siden jeg mener...Hva er
vitsen?

LA MEG SELV VÆRE DEN JEG ER! LA MEG SELV BESTEMME! Takk for at du tok din tid til og lese. :-)


17.09.2015

kl. 20:55

Chillende DAG!

Åååå denne dagen har vært så avslappende! Selv om man måtte våkne klokka 7 og få lillesøstern på skolen :-P
Så har jeg sett på Hellstrøm rydder opp sesong 3 på viaplay siden jeg hadde så lite å gjør også har jeg rydda litt i hus siden jeg får nok overnatting i helga^-^

Ja, skikkelig avslappningsdag!16.09.2015

kl. 20:17

PannekakeDIGG! OPPSKRIFT :*

PannekakeDIGG med Bacon uten sukker!:*
1 EGG 
1,5 DL MEL
1,5 DL MELK

Dette gir deg 3 PANNEKAKER.

Er bare det som trengs + BACON :-)
Grei middag om man vil ha noe enkel bakegreier ;-) Jeg er sånn Kniv og gaffel menneske når det gjelder middag. Haha! 
Så har jeg ryddet huset litt å bare nytet dagen med film! Sett Poltergeist som anbefales til folk som er skrekkfilmGLADEmennesker!

Så i dag fikk jeg Scary Movie 1 i posten! Har ventet lenge på den :-)


Haha den skal jeg se i morgen visst jeg gidder^-^ kan hende jeg finner andre filmer og se. 
MEN ME BLOGGES FOLKENS!15.09.2015

kl. 21:18

Bollebaking og OPPSKRIFT :*

Frister dette deg?
Ja, i dag har jeg vært hos TANNLEGEN, hahaha! Så etter og ha borret i dag ble jeg i bakehumør ville gjøre noe gøy!
Så prøvde jeg bolleoppskriften fra Mors tørrgjær for søte deiger.

Er faktisk en veldig bra og enkel oppskrift, og veldig god!

Det du trenger:
200gr margarin
4dl melk 
1 pose mors hjemmebakte tørrgjær
2egg
2dl sukker
1ts salt
1kg hvetemel
1ts kardemomme

Fremgangsmåte:
Smelt smøret, hell melken og varm opp til fingervarmt. Med Gjæren. Pisk egg og sukker lett. Så tar du det tørre oppi og melkeblandingen og resten bare tar du etter hvert til det blir en deig. Så lar du deigen heve til dobbel størrelse ca.30 Min.

Så lager du bollene du vil ha og lar de heve igjen til dobbel størrelse.
Bollene skal pensles med egg, og ta ovnen på 210-220 grader. I 8-10 Min.

VELDIG GOD OPPSKRIFT OG BØR PRØVES AV ALLE BOLLEELSKERE DER UTE OM DU IKKE HAR FUNNET DIN PERFEKTE BOLLEDEIG ENNÅ.
Ps: jeg får aldri bollene perfekte, men allikevel er de supergode.

14.09.2015

kl. 21:10

STEMMERETT. (Valg 2015)

Å ha stemmerett i Norge... Jeg HAR stemmerett, men bruker jeg den? NEI! Faktisk ikke, visst man ikke gidder og stemme det får man bestemme selv!
Jeg står for mitt, og det jeg ønsker mest av I HELE VERDEN!

ER MER JOBBMULIGHET FOR TIRETTELAGT! Enn trigger, Avanti eller hva nå de enn dere kaller det for.


Så i dag har jeg ikke stemt. Jeg ønsker også at Funksjonshemmet, Bevegelseshemmet skal bli ett mer positivt ord for de som bare har den lille feilen i kroppen men kan styre seg selv KLART, TENKER KLART, OPPFØRER SEG KLART ER SOM EN NORMAL PERSON. 

Jeg får brev om at jeg er funksjonshemmet og er invitert til en klubb kor jeg blir med andre som er som meg, men jeg blir så irritert på akkurat det ordet, JA jeg liker å treffe nye folk, men bare det ordet irriterer meg noe sinnssykt! 

Det er så masse folk ønsker skal endre i vårt VAKRE land. Men sjeldent det man ønsker skjer. Men får prøve og stemme til da det skjer igjen før det skal jeg fokusere på og unngå stress alt kø i en gymsal med å stemme alle de bodene alt det, jeg får vell gidde det engang når det kommer noe jeg virkelig vil stemme på... Ellers blir da bare blankt. 

Jajja, dette har jeg tenkt på i hele dag, er liksom det. ;-)
BLOGGES VIDEREJeg Er helt Normal, men forsatt blir jeg kaldt funksjonshemmet i brev av de som vet jeg har ett SYNDROM!

13.09.2015

kl. 19:01

Oppskrift PÅ SmashKaken og litt av DAGEN.

Dagen i dag folkens! Eller HELGEN!?
I helgen har jo jeg hatt besøk av Malene, vi har gamet MYE GtaV holdt på med FAIIILS og sånt haha. Sykt funny!

SÅ har vi baket Smash Kaken
En blanding mellom, Smash, Brownie, Marengs!


Det e lissm .... Vi skulle LAGE SmashkakeOppskriften. Ligger oppskriften på...

Når me skulle lage Marengsbunn ble den ene helt FORFERDELIG den ble ikke helt ferdig, er ikke Marengsfan siden det var førstegangen og EGGEKRESEN.
Den ene Bunnen ble grei, men det ble ikke den andre. Så lagde vi ny...Når vi sku ta bunnen ut igjen da den var ferdig så jeg at den var svidd...Å grunnen er at jeg hadde tatt GRADENE helt FEIL! Off dette tok evigheter...Gjett om vi prøvde engangtil...Jadda. Vi gjorde det. Men den Faila og så den gikk i bosset! xc 
Så bare "shitau!" vi får vell begynne på browniebunn istedenfor! Vi var rett å slett helt FAILA på Marengs så aldrig MER!

Browniebunnen gikk fort og bra. Vi bare tok Ritzkjeksene på toppen og midten, vi var rett å slett så utålmodige etter alle de Failene våres at vi ble helt FJERNE!
Oppskriften På Brownien Så vi har hatt helt bakedilla helg. Baconpannekake til middag XD Så bakedilla fjern helg...Jaujau pappa kom hjem i dag fra PolenTur meget taknemmelig for det jeg fikk pappen min kjenner meg så godt. :-)
Har hatt litt av en helg håpe neste dagene ikke blir så fjerne... ;)

HAHA BLOGGES!

13.09.2015

kl. 17:28

Gta Mine TOTALE Fail ONLINE!

Meg å Venninna Mi Malene tuller oss alltid på gta, dette er MINE VIDEOER, MIN YOUTUBE KANAL kor jeg prater blanding av ENGELSK og NORSK...
Noen ganger Sier folk "Shut Up" Te oss siden vi prater så mye som de ikke skjønner... Og vi bare LER av det!

På Slutten av denne videoen sier en FYR "Shut Up, Please?" Me liker og kødde med folk på gta, heter PurpleDashPro på gta, inv meg! Å Malene skullpower30Her står jeg og venter på og falle av, men datt aldrig XD

Det var noen av FREAKY MOMENTS! Skal jeg dele mer etter hvert?


Anne Britt Ekerhovd

Jeg er en positiv livlig jente! En av mine hobbyer er Maling og fotografering. VCFS <3

Søk i bloggen

Oversetter

Siste innlegg

Annonser


Bloggdesign

hits