04.09.2016

kl. 16:34

Helgen^^

Jadda, de va da allerede søndag og i går farget jeg håre mit. :-)Det skulle egentlig bli mere rød men ble de samme som jeg hadde sist så denne skal jeg ikke bruke mer :P
Haha, jeg var med kamilla og malene i helga vi bare koste oss va i lag ganske lenge til jeg  måtte hjem. Vi holdt på med å fargelegge litt origami å ja diverse saker. Hørte musikk chilla å så litt på skal vi danse så måtte jeg gå siden jeg ble henta mitt i programmet. Når jeg kom hjem slappet jeg av og koste meg med mine tre rampete gutter (katter)

Lå meg rundt ETT å startet søndagen med og stå opp klokken 10 :P Så har jeg ryddet en del idag, vært på pokemonjakt nytet fine været å fikk en gave på døren "en død fugl" av min Pewdiepie xD haha rampegutt han fikk heldigvis ikke tatt den med seg inn ;)
Så ja videre bare chilling å nyte resten av søndagen.
 

02.09.2016

kl. 20:56

Fredag

Da er det Fredag og skikkelig helg! :-D Og jeg bare venter til at det blir Lørdag siden Lørdag skal jeg være med kamilla og malene og farge håret mitt :-) Suprise wich colour :-) Hehe. I dag har de ikke vært noe særlig bare handlet og ventet til de blir Lørdag :-) Så ja ikke så mye nytt. Slenger ved ett fint bilde av Pewdiepie :-)


 

01.09.2016

kl. 22:26

Torsdag.

Da va de blitt Torsdag og snart er det skikkelig helg :-)


Uken har gått så fort at de ikke er fresing her i huset bare mjauing at de mjauer til hverandre istedenfor fresing :-) Er så godt at de blir bedre venner. I dag fikk jeg gave av pewdiepie.

Denne rampegutten hadde tatt en mus igjen andre gangen denne uken. ;-) Så ja godt og bli kvitt musene. :-) Så ja har ikke gjort noe særlig mye i dag. 
Så ja. Me blogges. ble kort innlegg.
 

Anne Britt Ekerhovd

Jeg er en positiv livlig jente! En av mine hobbyer er Maling og fotografering. VCFS <3

Søk i bloggen

Oversetter

Siste innlegg

Annonser


Bloggdesign

hits